Kennelen

 

Vi er en kennel, som driver med oppdrett av Chinese Cresteds. Interessen for rasen startet allerede på begynnelsen av 90-tallet, da få nordmenn visste hva en "kineser" var. Men siden vi på den tiden allerede var involvert i en annen hunderase ble "kineserdrømmen" lagt på is inntil videre. Først i 2006 anskaffet vi oss vår første lille nakne hund. Siden har det dukket opp stadig flere hunder i vårt hushold. Kennelnavnet vårt ble godkjent i midten av 2007. Vi planlegger vårt første kull våren 2008, fortispa vår er drektig og har termin rundt 13. januar 2008 (Mer om hundene finner du her). Hun skal føde hos oss, noe vi ser fram til.

Kennelen befinner seg ca. midt i mellom Oslo by og Oslo Lufthavn, Gardermoen. Her bor vi foreløpig i et rekkehus på Skedsmokorset. Kennelen drives av matmor, Anne Kari, som svinger pisken over sønnene Kenneth og André. Alle har hver sin hovedoppgave; matmor har hovedansvar for daglig stell av hundene, Kenneth har ansvaret for hjemmesiden og André er co-handler på utstilling, ellers koser alle seg med hundene.

Her bor hundene i stua, og sover i senga sammen med matmor siden de er fullverdige familiemedlemmer. Hundene er sammen med oss stort sett hele tiden, og får mye sosialisering, miljøtrening og kos. Med jevne mellomrom drar vi på utstilling, ellers sysselsettes hundene med dressur, agillity, freestyle, fri lek og tur i skog og mark.

Vi driver også med massasje. Matmor var ferdig uteksaminert fra Axelson's Hundemassasjeskole våren 2007, og får nå stadig flere kunder.

Siden vi har planer om å arbeide med hund på heltid har matmor gått kurs på Hagan Hundeskole ved Turid Rugaas - "de dempende signalers mor," og ble ferdig utdannet hundreinstruktør/ adferdsterapeut mai 2008.

Matmor er nå også ferdig utlært klikker-trener


Copyright © 2009 www.ladywhitefang.com | Kontakt oss: Kennelen / Webansvarlig | Til toppen av siden